Menousek 162 views

This company has no active jobs

Menousek

Nem mindig lehet erős kéz. Tehát a blöff valóban kulcsfontosságú. Ez azt jelenti, hogy folyamatosan tudsz blöffölni. Ez a legerősebb készség, amit a pókerben megszerezhet, mint maga a póker. Minden, amit tehetsz, a blöff, és ugyanaz a póker kombinációk, nem mindig lehet blöffölni. Néha elfogadják ezt a tétet, és felhívnak, talán még rosszabb kezet fognak csinálni. Azonban a blöffelés kulcsa az, hogy blöfföljen olyan dolgokra, amelyek igazán jók. A lehetőségek széles skálája van, de a legjobbakra fogok összpontosítani.

Mert sosem lehet tudni, hogyan fognak erre reagálni. Mit fogsz nekik mondani? Mikor volt valójában egy ász fel a kesztyűt, vagy amikor nem? Azt fogod mondani nekik, hogy van egy ász? Tudják, hogy blöffölsz, de amikor hívnak, úgy gondolják, hogy elkapják a blöffödet, de amikor nyerni mennek, nem igazán érdekli, hogy miről blöffölsz, csak azt a nyereménypénzt akarják tőled! Vegyük ezt a példát, és fordítsuk meg.

Nos, akkor nem fognak összecsukni, amikor azt hiszik, hogy van egy ász, mert nem hisznek neked. Nos, ugyanaz történik ott. A vakokat lefelé hívják, összehajolnak, amikor csak tudnak, majd a verseny többi részében folytatják a rombolást. Nagyszerű kezed van, és blöffölni akarsz, de ez nem olyan egyszerű. Azt fogod mondani nekik, hogy rossz kezed van, még akkor is, ha igen? Ez a WSOP győzelmének kulcsa. Minden alkalommal emelhetsz, amikor jó kezed van, vagy összehajthatod mindent, és várhatod a jobb kezedet.

Tehát ez az egyik legfontosabb stratégia, meg akarom tanítani, hogyan kell jól csinálni a WSOP-on. Hogyan játszhatsz a profit érdekében? A legtöbb játékos nem tudja, hogyan kell játszani a profitért. Mérje meg minden szempontot a prioritásaival szemben, és játsszon stílust, hogy az optimális választás. A póker otthonának megtalálása kutatást igényel, hogy megtudja, mely elemek számítanak a legjobban.

A tökéletes póker oldal vár – most menj, hogy megtalálja! Míg a bónuszok és a forgalom felhívja a figyelmet, a teljesítménytényezők, mint a szoftver sebesség hatással élvezni hosszabb távon. Idővel, akkor fejleszteni egy intuitív érzék a játék szinte hatodik érzék képességét, hogy megjósolja, mi a lépés jön a következő. Minél több kezet játszik, annál több mintát lát, és annál pontosabban tudja megjósolni az ellenfelek szándékait.

Tapasztalat: Az elme olvasásának formája. Először úgy kell összecsuknia a kezét, mint 99, 44 vagy 23. Ez nem csak a logikáról szól, hanem a póker univerzum frekvenciájának beállításáról és áramlásairól finess.

Informatie
  • Address California

NEWSLETTER